profielfoto jan.2018 vierkant

Mijn naam is Sigrid Sneijders, 45 jaar. Ik woon sinds 2009 in Hillegom, waar ik mijn praktijk aan huis heb. Ik ben getrouwd en heb 2 volwassen dochters.

In 2008 ben ik gestart met mijn praktijk voor massagetherapie. Met massagetherapie kunnen veel lichamelijke klachten effectief behandeld worden. Toch merkte ik dat er bij veel mensen een psychische factor aanwezig is. Als oorzaak van de klacht of als belemmering om te genezen. Ik wilde meer leren om de fysieke en psychische klachten samen te behandelen. Om die reden ben ik in 2011 begonnen aan de studie Klassieke Homeopathie aan de School voor Homeopathie in Amersfoort. In 2016 ben ik afgestudeerd en kon ik beide methoden in mijn praktijk toepassen.

Verder volg ik een specialisatie voor chronische klachten. Ik zie veel mensen met chronische pijn en ik denk dat dat niet altijd nodig is. Daarnaast hebben veel mensen mentale/emotionele klachten zoals gebrek aan zelfvertrouwen, de lat te hoog leggen en zichzelf wegcijferen. Ik heb zelf op dit gebied veel geleerd in de afgelopen jaren. Ik streef altijd naar een goede balans tussen spanning en ontspanning en ik probeer zo goed mogelijk te luisteren naar wat mijn lichaam me wil vertellen. Ik zou graag zien dat meer mensen dit makkelijker kunnen en daar wil ik graag bij helpen.

Ik vind het belangrijk dat zowel mijn cliƫnten als ik zelf zich op hun gemak voelen tijdens de behandelingen. Dat is de reden waarom ik voor een huiselijke sfeer heb gekozen en niet voor een praktijk buitenshuis. Mijn praktijk bevindt zich in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte op de eerste verdieping, welke te bereiken is via een ruime trap.