profielfoto jan.2018 vierkant

Mijn naam is Sigrid Sneijders, 45 jaar. Ik woon sinds 2009 in Hillegom, waar ik mijn praktijk aan huis heb. Ik ben getrouwd en heb 2 volwassen dochters.

In 2008 ben ik gestart met mijn praktijk voor massagetherapie, nadat ik de opleiding tot Massagetherapeut had afgerond. Met massagetherapie kunnen veel lichamelijke klachten effectief behandeld worden. Toch merkte ik dat er bij veel mensen een psychische factor aanwezig is. Als oorzaak van de klacht of als belemmering om te genezen. Ik wilde meer leren om de fysieke en psychische klachten samen te behandelen. Om die reden ben ik in 2011 begonnen aan de studie Klassieke Homeopathie aan de School voor Homeopathie in Amersfoort. In 2016 ben ik afgestudeerd en kon ik beide methoden in mijn praktijk toepassen.

Ik heb veel geleerd in de afgelopen jaren. Mijn persoonlijke ontwikkeling heeft een grote sprong gemaakt en ik kan goed de balans in mijn leven houden. Rekening houden met anderen is belangrijk, maar niet over mijn eigen grenzen gaan is minstens net zo belangrijk. Ik streef naar geluk dat zo min mogelijk afhankelijk is van externe factoren en een goede balans tussen spanning en ontspanning. Ik zou graag zien dat meer mensen dit doen voor zichzelf en daar wil ik graag bij helpen.

Ik vind het belangrijk dat zowel mijn cliënten als ik zelf zich op hun gemak voelen tijdens de behandelingen. Dat is de reden waarom ik voor een huiselijke sfeer heb gekozen en niet voor een praktijk buitenshuis. Mijn praktijk bevindt zich in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte op de eerste verdieping, welke te bereiken is via een ruime trap.