profielfoto jan.2018 vierkant

Mijn naam is Sigrid Sneijders, 44 jaar. Ik ben klassiek homeopaat en massagetherapeut. Ik woon sinds 2009 in Hillegom, waar ik mijn praktijk aan huis heb. Ik ben getrouwd en heb 2 volwassen dochters.

In 2008 ben ik gestart met mijn praktijk voor massagetherapie, nadat ik de opleiding tot Massagetherapeut had afgerond. Door het behalen van het diploma HBO medische basiskennis zijn de behandelingen in aanmerking gekomen voor vergoedingen door zorgverzekeraars.

In 2011 ben ik begonnen aan de studie Klassieke Homeopathie aan de School voor Homeopathie in Amersfoort om verschillende redenen. Ik merkte dat veel klachten niet alleen fysiek zijn, maar dat er in veel gevallen andere factoren een rol spelen. Dat betekent dat er ook verder gekeken moet worden dan alleen naar de fysieke beperking. Ik wil graag samen verder kijken naar de oorzaak van de klacht of de redenen waarom de klacht niet over gaat. Soms lijkt iemand uitgedokterd, maar is er toch met behulp van alternatieve geneeswijzen een mooi resultaat te behalen. Ik wil daar graag mijn steentje aan bijdragen. Ook voor de mensen die graag met zo veel mogelijk natuurlijke middelen hun gezondheid op peil willen houden, wilde ik mijn kennis uitbreiden met homeopathie. Daarnaast vind ik het erg mooi als cliënten naar aanleiding van het consult nieuwe inzichten krijgen die een positief effect hebben op hun gezondheid.

Ik vind het belangrijk dat zowel mijn cliënten als ik zelf zich op hun gemak voelen tijdens een consult. Dat is de reden waarom ik voor een huiselijke sfeer heb gekozen en niet voor een praktijk buitenshuis. Mijn praktijk bevindt zich in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte op de eerste verdieping, welke te bereiken is via een ruime trap.