Ik werk graag samen met jou aan het oplossen van je klacht. Jij hebt zelf net zo veel (eigenlijk nog veel meer) invloed op je klachten dan ik dat als therapeut heb. Ik kijk holistisch naar klachten. Dat betekent dat ik jou als persoon behandel en niet alleen je klachten/symptomen.

Waarom is dat belangrijk?

Klachten komen niet zomaar uit de lucht vallen. In veel gevallen is er een oorzaak te vinden en/of factoren die klachten in stand kunnen houden. Je bent je daar helaas niet altijd bewust van. Veel gebeurt in je onderbewuste. Ik ga samen met jou proberen de oorzaak te vinden en de belemmerende factoren zo veel mogelijk uit de weg te ruimen.

Het fijne is dat je zelf oefeningen en opdrachtjes krijgt aangereikt om zelf thuis te doen. Dat geeft je het gevoel dat je zelf meer controle hebt op je weg naar herstel. Een gezonde(re) leefstijl is belangrijk om je lichaam en geest weer in balans te krijgen. En doordat je er elke dag mee bezig bent, geef je prioriteit aan jezelf!

Daarnaast kom je natuurlijk ook bij mij. We gaan het uitgebreid hebben over je klacht en hoe dat je leven beinvloedt. Ik wil veel van je weten om je zo goed mogelijk te kunnen helpen. Ik ben massagetherapeut en klassiek homeopaat. Deze methoden zal ik actief gebruiken tijdens onze afspraken. Essentiële oliën en homeopathische middelen zal ik indien nodig inzetten.

Wil je weten of ik je kan helpen? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!
Oranje button