Ik benader klachten op een holistische manier. Dat betekent dat jij als persoon met al je eigenschappen belangrijk bent en niet alleen je klacht.

Waarom is dat belangrijk?

Klachten komen niet zomaar uit de lucht vallen. In veel gevallen is er een oorzaak te vinden en/of factoren die klachten in stand kunnen houden. Ik werk graag samen met jou aan het oplossen van je klacht. Jij hebt zelf heel veel invloed op je klachten, jouw inzet is daarom heel belangrijk.

Het fijne is dat je opdrachten krijgt aangereikt om zelf thuis te doen. Dat geeft je het gevoel dat je zelf meer controle hebt op je weg naar herstel. Doordat je er elke dag mee bezig bent, geef je prioriteit aan jezelf!

Daarnaast kom je natuurlijk ook bij mij. We gaan het uitgebreid hebben over je klacht en hoe dat je leven beïnvloedt. Jouw behandeling is er een op maat. Iedereen is anders, dus jouw behandeling ook. We gaan samen met 100% inzet voor het beste resultaat.

De behandeling is een combinatie van opdrachten, coaching en fysieke behandeling. Deze methode heeft al heel veel mensen van pijn afgeholpen en het mooie is dat dat binnen een paar weken te realiseren is!

Deze behandeling is echter niet voor iedereen.

Ik kan met jou werken als je bereid bent te investeren in jezelf, verantwoordelijkheid wilt nemen voor je klachten en er voor openstaat om op een andere manier tegen je klachten aan te kijken.

“Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg”.

Tijdens het adviesgesprek bespreken we wat jouw verwachtingen zijn en of dat een match is met mijn manier van werken. Als ik denk dat een ander soort behandeling voor jou meer geschikt is, zal ik je dat ook vertellen.
Oranje button