anti-stress

Druk, druk, druk!! Tja, wie niet tegenwoordig? Stress is slechter voor lichaam en geest dan je waarschijnlijk denkt, het wordt ook wel de sluipmoordenaar van het immuunsysteem genoemd. Maar het kan anders. Gun jezelf af en toe eens de rust om jezelf op te laden. “Take care of your body, it’s the only place you have to live”.

Juist voor mensen die zich langere tijd overbelast hebben, fysiek of mentaal, is het nodig om te ontspannen. Soms is het dan nodig om eerst daar aan te werken voordat er specifiek aan lichamelijke klachten gewerkt kan worden. Daar is deze behandeling ideaal voor.

Je ligt comfortabel op je buik op een heerlijk verwarmde ondergrond (in de herfst/winter). De behandeling begint met holistic pulsing; je wordt zachtjes heen en weer gewiegd om de spanning in de spieren wat te verminderen. Daarna volgt een diepere ontspanning met behulp van klankschalen. De trillingen van het aanslaan van de schalen en de mooie klanken voel je door het hele lichaam gaan. Dan is het tijd voor een rug/nek/schouder massage met een heerlijk geurende olie. Daarna mag je je omdraaien op je rug. Je hele hoofd wordt rustig gemasseerd. Het gezicht wordt met wat zachte bindweefseltechnieken en een lekkere olie gemasseerd. De doorbloeding wordt hierdoor gestimuleerd en het voelt rozig aan. Last but not least, de voeten. Voetmassage brengt je letterlijk en figuurlijk weer met je voetjes op de grond, dus onmisbaar in een anti-stress behandeling. De voeten worden met een verzorgende crème gemasseerd. Nadat je bijgekomen bent, kun je gaan aankleden en nog even nagenieten met een heerlijk kopje thee…. Houd de rest van de dag het liefst lekker vrij zodat je de ontspanning nog heerlijk lang vast kunt houden!

 

Nora (Hoofddorp): “Vandaag was ik bij Sigrid voor een anti-stress massage. Na 1,5 uur met heerlijke geuren, klankschaal en massages zit ik nu thuis volledig ontspannen na te gloeien. Heerlijk”.